5 vragen aan… Dionne van der Bol

19 maart 2024 • 14:26

Dionne van der Bol (28) werkt sinds januari van dit jaar als managementassistent bij het samenwerkingsverband. In dit interview stelt ze zichzelf voor.

1. Wat deed je voordat je bij SPPOH kwam werken?
“Toen deed ik vergelijkbaar werk bij Q-Park. Ik heb daar vijf jaar met veel plezier gewerkt, maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Het leuke van SPPOH is dat de meeste mensen maatschappelijk betrokken zijn.”

2. Wat vind je leuk aan je werk?
“Het is enorm afwisselend en elke dag is anders. En het is leuk als ik soms van meerwaarde kan zijn door de kennis die ik heb. Zo hebben we nu mede dankzij mij een Room Solutions-oplossing waardoor we beter kunnen vergaderen.”

3. Wat betekent passend onderwijs voor jou?
“Dat ieder kind in het onderwijs op de juiste plek terechtkomt.”

4. Wat doe je graag in je vrije tijd?
“Tijd doorbrengen met mijn vriend en dochter Julie van anderhalf. Daarnaast vind ik het leuk om stedentrips te maken met vriendinnen. Later dit jaar gaan we naar Marrakesh en daar heb ik veel zin in.”

5. Vertel eens een leuk feitje over jezelf?
“Ik ben spiritueler dan de meeste mensen denken. Ik hou me graag bezig met tarotkaarten, sterrenbeelden en stenen. Welke steen iedereen moet hebben? Dat is de Amethist, die heeft een prachtige paarse kleur en hij is beschermend en zuiverend.”